Welkom bij timmer- en schrijnwerken De Sutter Luc!

Goede afspraken maken goede vrienden!
Algemene timmer- en schrijnwerken De Sutter Luc is gevestigd in de Spanjaardshoek 10 te Maldegem/Adegem. Wij zijn een gekend bedrijf in de regio en zijn ontstaan in 1986. Wij staan dus reeds vele jaren ter beschikking van onze talrijke klanten, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

Bij timmer- en schrijnwerken De Sutter Luc werken vier bekwame vakmensen waaronder de baas, die steeds voltijds meewerkt. Dankzij dit vakmanschap kunnen wij een goede prijs/kwaliteit garanderen. Dit resulteert in een grote tevredenheid van onze klanten, die het ten zeerste appreciëren dat de firma continu bereikbaar is!

U kunt bij ons terecht voor:
  • Dakconstructies: met bijhorende oversteek en gevelafwerkingen, en dit zowel voor laag- als hoogbouw (bv. appartementen)
  • Tuingebouwen: (oude) constructies in eik, en dergelijke
  • Terrasoverkappingen in diverse houtsoorten en afwerkingen
  • Binnen- en buitenschrijnwerk: ramen en deuren in hout, pvc en aluminium
  • Rolluiken: in pvc en aluminium
  • Garagepoorten: sectioneel in hout of in kunststof
  • Interieurwerken: plafonds, gyprocwanden, binnendeuren, trappen, laminaatvloeren
Wij doen bijna uitsluitend maatwerk door eigen productie in ons atelier. Dat maatwerk wordt dan geplaatst op diverse werven. In de regio Knokke worden wij vooral zeer actief tewerkgesteld voor o.a. dakconstructies op appartementsgebouwen.
Geïnteresseerd? Neem dan een kijk op onze website. U vindt er meer informatie over dakconstructies, schrijnwerkerij, gevelbekleding en tuingebouwen. Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt laten opmaken, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij staan altijd klaar om u vrijblijvende informatie te bezorgen voor uw project, zodat u met het juiste advies en met de juiste materialen een heel eind op weg bent om uw project te realiseren!

Contacteer ons

DE SUTTER LUC bvba
Spanjaardshoek 10
9991 Adegem - België
Tel.: 050/71 65 82
Gsm: 0496/26 74 38
Fax: 050/71 95 61
info@desutterluc.be
BTW BE 0454.158.156
Registratienummer: 06.20.01

Galerij

DE SUTTER LUC bvba - Adegem - Galerij
DE SUTTER LUC bvba - Adegem - Galerij